Din iulie 2009, dobânzi mai mici la creditele de nevoi personale

Pentru a-şi spori portofoliul de clienţi în perioada de criză, băncile vin cu o serie de oferte promoţionale valabile în cazul creditelor de nevoi personale acordate persoanelor fizice. Accesarea unui astfel de credit la UniCredit Tiriac, Millennium Bank, Raiffeisen sau BCR beneficiază de reduceri de dobânzi sau comision de acordare zero.

La UniCredit Ţiriac Bank, creditele personale fără ipotecă accesate până la data de 15 septembrie vor fi dispensate de comisionul de acordare care se ridică la 3.5% – 4%. Această reducere valorează în jur de 1.700 RON pentru un credit de valoare medie. Dobânda a fost de asemenea redusă cu 4.8 puncte procentuale începând cu luna iunie, iar documentaţia necesară accesării unui împrumut a fost simplificată. Creditele personale cu ipotecă beneficiază de o reducere a dobânzii cu 3 puncte procentuale, valoarea maximă a împrumutului ajungând la 125.000 euro, pe 25 ani. Dacă pe lângă un credit de nevoi personale la UniCredit Ţiriac Bank, solicitaţi şi un card de credit, veţi primi înapoi 1% din valoarea tranzacţiilor la comercianţi pe durata unui an.

 În cazul Millennium Bank, oferta de credite promovată începând cu luna iulie include gratuitate la comisionul de administrare pentru creditele ipotecare şi creditele de nevoi personale cu ipotecă, ca şi asigurare de viaţă din partea băncii. Creditele de nevoi personale cu ipotecă ajung la 150.000 de euro, pe 20 de ani. La Millennium Bank, ofertele promoţionale au început încă de anul trecut, cu o rată cadou la creditele de nevoi personale, un card de credit cu comision de administrare zero şi alte beneficii.

 Pentru a doua oară anul în 2009, Raiffeisen Bank reduce dobânzile la împrumuturile pentru persoanele fizice, pentru a stimula creditarea. La finanţările în lei cu rate variabile, dobânda a scăzut cu 4 puncte procentuale, cu un punct pentru cele cu dobândă fixă, în timp ce la creditele în euro, dobânda este cu 0,5 puncte mai mică.

 Tendinţa de creştere a cererilor la împrumuturi a crescut şi la BCR, care, pe temeiul unor prognoze încurajatoare, accentuează această tendinţă scăzând valoarea dobânzilor. Reducerile la împrumuturile în lei cu dobândă fixă sunt de 3.25 puncte procentuale, astfel că ratele încep de la 14%. Banca oferă bonificaţii şi pentru alte produse bancare, precum conturile de economii.

Laisser un commentaire