Archive pour la catégorie ‘Credite ipotecare’

2000 lei cadou de casa noua pentru clientii Bancpost

Incepand cu data de 27 iunie 2011, Bancpost iese in fata cu o promotie extrem de tentanta: un voucher de 2000 lei pentru clientii care contracteaza un credit ipotecar si/sau un credit de nevoi personale garantat cu ipoteca. Voucherul este destinat cheltuielilor de amenajare a locuintei, achizitie de electrocasnice sau de mobilier, in una din retelele magazinelor partenere: Media Galaxy, Altex, Elvila sau bauMax.

Voucherul este valabil pentru oferta de credit Bancpost « EuroIpotecar », destinat achizitiei sau construirii unei case, cumpararii unui teren sau refinantarii unui credit existent. De asemenea, voucherul insoteste si creditul « Casa de treaba » avand ca target clientii care doresc sa-si regrupeze creditele intr-unul singur sau persoanele care isi reamenajeaza locuinta.

Mai mult, pentru creditele EuroIpotecar, Bancpost propune o dobanda de 4.95% + Euribor la 3 luni si nu percepe comision de evaluare a imobilului, in limita datei de 31 iulie. Prin credtiul EuroIpotecar, clientul poate acoperi pana la 85% din valoarea proprietatii ipotecate, incepand cu suma de 10.000€.

Prin creditul de nevoi personale « Casa de treaba », Bancpost vine in intampinarea persoanelor ale caror nevoi de finantare au ca scop renovarea locuintei sau refinantarea unui alt credit.

« Mutarea sau renovarea unei case vin la pachet cu o investitie initiala de baza in zugravire/renovare, mobila si electrocasnice. Un ajutor in aceasta etapa este mai mult decat bine venit », a explicat George Georgakopoulos, Director Executiv Senior, Divizia Credite Persoane Fizice. « Inainte de a crea orice nou produs, ne uitam atent la comportamentul clientilor nostri, la lucrurile care conteaza pentru ei si la acele mici detalii care ar face diferenta in viata lor. Este si cazul voucherului oferit cadou la contractarea unui credit ipotecar », a mai declarat acesta.

Promotia Bancpost este valabila pana la data de 31 iulie 2011.