Archive pour la catégorie ‘Oferte speciale’

2000 lei cadou de casa noua pentru clientii Bancpost

Incepand cu data de 27 iunie 2011, Bancpost iese in fata cu o promotie extrem de tentanta: un voucher de 2000 lei pentru clientii care contracteaza un credit ipotecar si/sau un credit de nevoi personale garantat cu ipoteca. Voucherul este destinat cheltuielilor de amenajare a locuintei, achizitie de electrocasnice sau de mobilier, in una din retelele magazinelor partenere: Media Galaxy, Altex, Elvila sau bauMax.

Voucherul este valabil pentru oferta de credit Bancpost « EuroIpotecar », destinat achizitiei sau construirii unei case, cumpararii unui teren sau refinantarii unui credit existent. De asemenea, voucherul insoteste si creditul « Casa de treaba » avand ca target clientii care doresc sa-si regrupeze creditele intr-unul singur sau persoanele care isi reamenajeaza locuinta.

Mai mult, pentru creditele EuroIpotecar, Bancpost propune o dobanda de 4.95% + Euribor la 3 luni si nu percepe comision de evaluare a imobilului, in limita datei de 31 iulie. Prin credtiul EuroIpotecar, clientul poate acoperi pana la 85% din valoarea proprietatii ipotecate, incepand cu suma de 10.000€.

Prin creditul de nevoi personale « Casa de treaba », Bancpost vine in intampinarea persoanelor ale caror nevoi de finantare au ca scop renovarea locuintei sau refinantarea unui alt credit.

« Mutarea sau renovarea unei case vin la pachet cu o investitie initiala de baza in zugravire/renovare, mobila si electrocasnice. Un ajutor in aceasta etapa este mai mult decat bine venit », a explicat George Georgakopoulos, Director Executiv Senior, Divizia Credite Persoane Fizice. « Inainte de a crea orice nou produs, ne uitam atent la comportamentul clientilor nostri, la lucrurile care conteaza pentru ei si la acele mici detalii care ar face diferenta in viata lor. Este si cazul voucherului oferit cadou la contractarea unui credit ipotecar », a mai declarat acesta.

Promotia Bancpost este valabila pana la data de 31 iulie 2011.

GarantiBank le propune profesorilor facilitati la creditul de nevoi personale

GarantiBank lanseaza creditul de nevoi personale special pentru profesori. Prezentat sub un nume sugestiv, « Summa cum laude » propune o dobanda mai mica fata de creditul de nevoi personale standard, reducerea efectuata fiind de 1,2%, pe toata perioada derularii contractului. Daca opteaza pentru un astfel de imprumut la GarantiBank, dascalii din Romania beneficiaza si de un comision de acordare mai mic cu 50%. O alta facilitate este acordarea a patru luni de gratie (din iulie pana in octombrie) – in cazul in care clientul are o astfel de optiune – in fiecare din primii patru ani de contract.

Clientii pot imprumuta pana la 30.000 euro sau echivalentul acestei sume in lei, dolari sau franci elvetieni, pe o perioada maxima de 10 ani. Pentru un imprumut in euro, dobanda este de 8,07%. Astfel, conform calculelor efectuate de banca, pentru un credit de nevoi personale fara ipoteca de 15.000 euro contractat pe 10 ani, dobanda anuala efectiva ajunge la 14,13%.

« Am dezvoltat acest produs pentru a veni in sprijinul profesorilor care doresc sa obtina un imprumut pentru nevoi personale, tinand cont de specificul activitatii desfasurate de acestia », a declarat Okan Yurtsever, director Retail Banking & Bancassurance. Astfel, explica Yurtsever, lunile iulie, august, septembrie si octombrie au fost special alese ca perioade de gratie, intrucat corespund cu perioada vacantei scolare de vara.